EBU College 2 februari - Open Innovatie

7 december 2016

Écht aan de slag met open innovatie en living labs

Wij nodigen u graag uit voor het EBU College - Open innovatie dat op donderdag 2 februari van 16.00 uur tot 17.30 uur zal plaatsvinden in het Beatrixgebouw te Utrecht.

Smart cities, lokale energiesystemen en zorginnovaties in huis: technologie helpt ons steeds vaker op een slimme manier in huis, op de weg en in onze stad. Maar hoe ontwerp je techniek zodanig dat deze ten dienste staat van de burger, de bewoner, de gebruiker? Zijn burgers geïnteresseerd om in een heel vroeg stadium te worden betrokken bij de ontwikkeling van slimme verlichting of valsensoren? Hoe verwerk je hun feedback in je ontwerp of je businessmodel? Hoe zorg je dat een living lab geen tijdelijke gimmick is maar onderdeel wordt van je innovatief DNA? Heb je zelf een living lab, heb je plannen of vragen?

Leg ze op donderdag 2 februari tijdens EBU College voor aan ir Harold Weffers (TU Eindhoven). Hij begeleidt bedrijven en onderzoekers bij het opzetten van living labs en doet onderzoek naar deze vormen van open innovatie.

Programma EBU College
15.45 uur - Ontvangst
16.00 uur - Start College
17.30 uur - Netwerkborrel
Locatie: Beatrixgebouw - zaal 314, Jaarbeurs, Utrecht
Bekijk in Google Maps
                        
U kunt zich hier aanmelden voor het college.
Uw collega is uiteraard ook van harte welkom.