Onderzoeksbibliotheek

Aantal resultaten: 20

26 september 2017 door PWC in categorie Slim

In het rapport 'Smart charging van elektrische voertuigen: institutionele knelpunten en mogelijke oplossingen' wordt de problematiek geanalyseerd rondom het grootschalig invoeren van Smart Charging. Smart Charging is het opladen van voertuigen op de manier waar dit op een bepaald moment het meest duurzaam is. Duurzame elektriciteit wordt hierbij optimaal ingezet en ontsloten.

26 juni 2017 door RVO in categorie Slim

In het jaarverslag ‘FOCUS op speur- en ontwikkelingswerk’ gaat de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) in op gedetailleerde gegevens over de toekenningen van de WBSO in 2016. Via de WBSO stimuleert het ministerie van Economische Zaken ondernemers om meer te investeren in speur- en ontwikkelingswerk (S&O). Ondernemers die gebruik maken van WBSO kunnen hiermee hun S&O-kosten verlagen.

13 februari 2017 door Panteia in categorie Slim

Hoe innovatief zijn bedrijven in de provincie Utrecht? Deze vraag staat centraal in het rapport ‘Utrecht Innoveert in 2016’ dat Panteia heeft uitgevoerd in opdracht van de Economic Board Utrecht.

5 december 2016 door Rotterdam School of Management en het Erasmus Centre for Entrepreneurship in categorie Slim

In het 'Scale-up Dashboard' van de Rotterdam School of Management en het Erasmus Centre for Entrepreneurship wordt een beeld geschetst van snelgroeiende bedrijven in Nederland. Voor het eerst sinds 2008 is het aantal snelgroeiende bedrijven in Nederland weer gestegen.